Lagernet

LAGERNET j.d.o.o. je novo osnovano društvo za trgovinu i usluge sa sjedištem u Zagrebu. U početnoj fazi stvaranja tvrtke, razvijena je platforma koja predstavlja virtualno tržište ponude i potražnje auto dijelova. U narednim fazama, razvijamo virtualno tržište ponude i potražnje roba široke potrošnje.

lagernet-simbioza-2017

LAGERNET platforma (skraćeno LGN) posebna je po tome što je tržištu ponudila jedinstven prostor koji okuplja trgovce auto dijelova sa jedne strane i potrošače sa druge strane, tako da svatko može pronaći upravo ono što mu je potrebno. Pobrinuli smo se da vam i cijene budu najprihvatljivije, a kvaliteta upravo onakva kakvu tražite!

Tvrtka je specijalizirana za cjelovito rješavanje problema nekurentnih zaliha i mrtvih lagera (mrtvog kapitala) za što je stvorila jedinstveni sistem koji je u potpunosti razvijen i patentiran od strane vlasnika tvrtke. Platforma u koju je implementiran navedeni sistem nalazi se na ovoj web stranici te je za nju potreban pristup pravnim subjektima.

Aukcijska prodaja kompletnih zaliha, osigurana je za prodavatelje i kupce koji su zainteresirani za ovakav oblik prodaje i kupnje. Tvrtka LAGERNET omogućava pristup svim zainteresiranim stranama.

Fizičkim osobama namijenjena je forma obrasca za narudžbe ŽELIM NARUČITI putem koje svatko može poslati upit za tražene dijelove.

Tvrtka je u ponudi otvorila još jednu inovativnu pogodnost svojim klijentima. Posjedujete kripto valutu? Tvrtka LAGERNET prihvaća OneCoin kao sredstvo plaćanja te je za vlasnike kripto valute pripremila i posebne pogodnosti.

Želite li i Vi postati vlasnik kripto valute?
Želite li da i Vaša tvrtka postane trgovac partner koji prihvaća kripto valutu kao sredstvo plaćanja?
Želite li koristiti posebne pogodnosti?

Postanite dio budućnosti već danas

Obratite nam se s povjerenjem