Platforma

Glavna zadaća platforme je kreirati centralizirani sustav koji objedinjuje spomenute lagere na jednom mjestu od tvrtki sa kojima je uspostavljena poslovna suradnja te ga ponuditi preko platforme tržištu.

Platforma je implementirana na našoj web stranici preko baze podataka na koju pristup imaju tvrtke/poslovni partneri. Pristup bazi omogućen je tvrtkama/poslovnim partnerima koji imaju valjani ugovor sa tvrtkom LAGERNET j.d.o.o., putem dodijeljenih Log In podataka.

Zatražite svoj pristup

Ovakav pristup bazi napravljen je iz sigurnosnih razloga kako bi maksimalno zaštitili povjerljivost podataka od drugih strana i stvorili mogućnost individualnog pristupa svakom poslovnom partneru.

Individualni pristup omogućava svakom korisniku između ostalog i rezervaciju traženih dijelova te pravo da prvi dobiju ponudu kada se takav dio pojavi u ponudi. U slučaju većeg broja naručitelja rezerviranog artikla, primjenjivati će se pravo prioriteta prema datumu rezervacije. Rok za rezervaciju određuje svaka tvrtka prema svojim potrebama i željama do točno određenog datuma ili odabirom jedne od ponuđenih opcija.

Pored toga, preko internet stranice, kupci (tvrtke i fizičke osobe) imaju mogućnost kupovati i auto dijelove iz redovne ponude ispunjavanjem forme ŽELIM NARUČITI te slanjem istih u formi traženja ponude. I u ovom segmentu možete odabrati rok do kada najduže možete čekati dostavu ponude za tražene dijelove u slučaju da istih trenutno nemamo u ponudi.

VAŽNA NAPONEMA: najkraći mogući rok za dostavu ponude je 24 sata, no u praksi, trudit ćemo se da vam dostavimo ponudu u što kraćem roku, odnosno odmah po primitku vašeg upita. (Odnosi se na upite upućene tijekom radnog vremena od ponedjeljka do petka u vremenu od 09.00 h do 17.00 h).

U želji da vam uštedimo nešto novaca i sačuvamo kućne budžete, nastojati ćemo imati konstantno u ponudi posebne akcije, a od apsolutnih novosti, sa zadovoljstvom objavljujemo da smo PRVA HRVATSKA TVRTKA koja prihvaća OneCoin kriptovalutu kao platežno sredstvo u prodaji auto dijelova.

Postanite dio budućnosti već danas

Obratite nam se s povjerenjem