Želim naručiti

Ova navigacija namijenjena je fizičkim osobama, kupcima koji žele kupiti auto dijelove iz redovne ponude i platforme ukoliko na njoj ne mogu pronaći tražene dijelove. Za narudžbu koristite priloženi obrazac koji treba ispuniti sa što više detalja o vozilu.

Ako nam pritom ostavite i svoj kontakt: ime, prezime, broj i mail adresu te najvažnije registracijsku oznaku Vašeg vozila, uneseni podaci će ostati trajno pohranjeni (obvezno unesite kvačicu [ ] trajno pohrani podatke). Prilikom sljedeće narudžbe, upišite Vašu registarsku oznaku i što naručujete, a podatke o vozilu pregledavamo iz baze.

NAPOMENA:
Ukoliko promijenite vozilo, ponovo trebate unijeti podatke o vozilu, kao i prilikom prve pohrane i narudžbe!

Na svaki Vaš upit šaljemo ponudu. Robu šaljemo nakon izvršenog plaćanja u odnosu na odabrani model. Molimo provjerite da li ste upisali vašu točnu i cjelovitu adresu za dostavu kao bi izbjegli eventualne dodatne troškove.

Izjavljujemo da ćemo sve podatke koje nam pošaljete, koristiti isključivo za internu upotrebu kako bi lakše i brže pronalazili odgovarajuće dijelove koje tražite te za interne analize i obrade podataka. Isto tako navedeni podaci, sigurni su i zaštićeni od strane trećih osoba, tako da neće ni pod kojim uvjetima biti zlouporabljeni, otkriveni i proslijeđeni neovlaštenim osobama. Podaci mogu biti ograničeno dostupni pravosudnim tijelima i organima sigurnosti uz odgovarajuće pravomoćno rješenje.

Postanite dio budućnosti već danas

Molimo popunite podatke u ovoj formi